Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji opredeljujejo uporabo spletne strani Prodajalne Žerak in razmerje med uporabniki ter spletno stranjo. Upravljavec spletne strani so PRODAJALNE ŽERAK, JANA ŽERAK s.p., Podlehnik 8b, 2286 Podlehnik. Pogoj za uporabo spletnega naročanja izdelkov je strinjanje s splošnimi pogoji.

Na spletni strani lahko odda naročilo vsak uporabnik, ki želi naročiti izdelek iz nabora izdelkov.

1. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

PRODAJALNE ŽERAK, JANA ŽERAK s.p. se zavezuje, da bo z osebnimi podatki kupca ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkovPodatki se zbirajo zgolj z namenom priprave naročila, obveščanja in predaje naročila pravemu naročniku.

2. IZBIRA IZDELKA

Uporabnik lahko izbira med vrsto narezka. Z izbiro narezka, se prikažejo izdelki, ki so na narezku. S klikom na »sestavine za narezek bom vpisal sam«, lahko uporabnik sam vpiše izdelke in količino posameznega izdelka ki ga želi imeti na narezku.

Pri tehtanih izdelkih, kjer se za mersko enoto uporablja enota mere dekagram, lahko pri naročilu pride do odstopanja pripravljene količine, ki je posledica narave izdelka. Splošno sprejete razlike v gramaturi naročenega in pripravljenega naročila za tehtane izdelke zato ne morejo biti razlog za neprevzem naročila.

3. PREVZEM IN PLAČILO NAROČILA

V kolikor uporabnik ob naročilu določi da bo narezek prevzel v eni od poslovalnic je dolžan prevzeti naročilo v izbrani poslovalnici, na oddelku delikatese ali kruha, ob dogovorjenem času. Če zaradi objektivnih okoliščin prevzem ob dogovorjenem času ne bo mogoč, lahko uporabnik o tem obvesti poslovalnico na kontakte v točki 6. V kolikor naročilo še ni pripravljeno ali je v pripravi, se lahko termin prevzema dogovori ali prekliče.

V primeru, da uporabnik naročila ne prevzame, ga lahko poslovalnica tudi pokliče. Če naročilo ni prevzeto v roku ene ure od izbranega časa, velja naročilo kot neprevzeto in ga poslovalnica ni več zavezana hraniti za prevzem. Prevzeto naročilo se plača na blagajni trgovine ali ob povzetju v kolikor gre za dostavo na dom. Dostavo na dom vršimo v radiusu 20 km od naših poslovalnic.

4. CENE

Cena naročila je informativne narave in ni končna cena naročila. Ker so sestavine v narezkih variabilne narave in se lahko cene spreminjajo dnevno, je informativna cena le za okvirno informacijo o končni ceni. Prav tako so v okvirno ceno vštete le sestavine, ki se avtomatsko dodajo v izbrani narezek. Vse sestavine in količine, ki jih urejate, dodajate ali brišete sami, niso zajete v okvirno ceno.

5. REKLAMACIJE

Napake in pomanjkljivosti v vezi s prevzetim naročilom se rešujejo v skladu z zakonodajo Republike Slovenije. Uporabnik mora podati reklamacijo ob prevzemu naročila, v kolikor pripravljeni izdelki niso v skladu z naročilom. Za kasnejše reklamacije lahko uporabnik kontaktira  poslovalnico na kontakte v točki 6.

6. POMOČ IN INFORMACIJE

V primeru potreb po dodatnih informacijah ali pomoči nas kontaktirajte na telefonsko številko: +386 (0)2 761 99 57 ali E-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Splošni pogoji se lahko kadarkoli spremenijo, zato je priporočljivo, da jih uporabnik prebere pred vsakim naročilom.

 

Pogoji veljajo od 1. oktobra 2014.